Logó
Képzések

IFRS komplex vizsgafelkészítő kurzus I.

IFRS mérlegképes könyvelő Vizsgafelkészítő I.
Zárolva

A kurzusról

IFRS mérlegképes könyvelő vizsgafelkészítő (OKJ 55 344 05)

Farkas Krisztina, az IFRS® Standardok szerinti vizsga felkészítője, jól ismeri a vizsga buktatóit és nehezebb részeit. Viszonya a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokkal akkor kezdődött, amikor ő maga is a vizsgára készült. Mára céljának tűzte ki, hogy könnyebbé, sőt élvezhetővé tegye a felkészülést, ami nem kis feladat, hisz elég magas a bukási arány. 

A felkészítő során erős elméleti alapoktól indulva lehetőség adódik végigvenni az IFRS írásbeli  fő témaköreit az egyedi beszámolóktól egészen a konszolidált beszámolókig.

Mire számíthatsz?

- 60 órás tananyag és 6 Élő konzultációs alkalom: az egész tananyagot lefedő videó sorozattal bárhonnan fel lehet készülni a komplex IFRS vizsgára, az élő alkalmak során pedig átbeszéljük a nehezebb részeket és a felmerülő kérdéseket.

- Letölthető segédanyagok: amik hasznosak lesznek a tananyag feldolgozásában

- Minta példák, komplex feladatok: melyek lefedik a komplex IFRS írásbeli vizsga tudásanyagát  és a vizsgán visszaköszönhetnek.

- Elméleti alapok, gyakorlati feladatok és vizsgamegoldások: a vizsgafelkészítő során lépésről lépésre bemutatásra kerülnek a feladatok megoldásához nélkülözhetetlen ismeretanyagok

MIért válaszd az IFRS mérlegképes könyvelő vizsgafelkészítő kurzust?

Azon túl, hogy rugalmas körülmények között tudsz tanulni, részese lehetsz egy szakmai közösségnek, ahol folyamatos támogatást kapsz a vizsgára felkészülés közben és után is; problémák, kérdések esetén pedig az oktató rendelkezésedre áll, akivel a Live lehetőségnek köszönhetően a tanfolyam alatt 6 alkalommal közvetlenebbül is fel tudod venni a kapcsolatot.