Logó
Képzések

Sikeres tőzsdei vagyonépítés egyszerűen

Akár 100 000 Ft-al is elkezdhető hatékony, hosszú távú pénzteremtési technika.

A kurzusról

A képzés célja, hogy a pénzügyi tudatosság következő lépcsőfokára állj, és képes legyél önállóan kezelni hosszú távú megtakarításaid, befektetéseid.

Tán meglepő, de cél az is, hogy a hozam tekintetében megverd a profi alapkezelőket. Mi több, ezt megtetézzük még  azzal is, hogy ezt a teljesítményt sokkal alacsonyabb éves költségtényezők mellett érjük el, mint amit a megszokott  befektetési termékek esetében levonnak a számládról.

Azt gondolhatod, hogy ez lehetetlenség, de messze nem az. Amerikában, Nyugat-Európában már sok millióan, több évtizede űzik ezt a befektetési formát.   Mi lesz a befektetési forma, amiről beszélek? Tőzsdére bevezetett befektetési alapok, az ETF-ek lesznek a célkeresztünkben. Ezek segítségével, passzív indexkövető befektetési módszert követünk, egy egyszerű stratégia mentén. Az elmúlt közel 40 évben, a kurzus által is favorizált indexkövető alapok a klasszikus, aktívan kezelt alapok több mint 90%-át lenyomták a hozam tekintetében, és mindezt nem éves 1,5%-os, hanem mindösszesen akár 0,07%-os éves költség mellett tették.

Mielőtt a gyors meggazdagodás lebegne a szemed előtt, a kurzus hosszú távú, minimum 20 éves megtakarításról szól, ezzel legyél tisztába mielőtt megvásárlod.

Azt gondolom, hogy Magyarországon a passzív indexkövető befektetési forma nincs az őt megillető helyén, ideje, hogy felüljön az őt megillető helyre, a trónusra, Ezt segíti reményeim szerint a Sikeres tőzsdei vagyonépítés kurzus is.