Logó
Képzések
Benkő Vilmos
Benkő Vilmos
Oktató
Tanulók
604
Képzések
1
Értékelés
5
Elérhetőségek
Cím: Magyarország, Budapest
Szakmai tapasztalat
Oktatási területek: Retorika, nyilvánosbeszéd

Bemutatkozás

Üzletember, befektető, coach, TED Talk előadó (USA), az Amerikai Kereskedelmi Kamara volt elnöke, az Euronet alapítója, a Speak Academy és Toastmasters Hungary megalapítója. 

Vilmos gyermekkora óta vallja, hogy szavakkal sorsokat lehet megváltoztatni, mind pozitív, mind negatív irányba. Évek óta foglalkozik többedmagával azzal, hogy a retorikai készség fejlesztésével tegye elérhetővé emberek számára, hogy nagyobb önbizalommal vállalják életük küzdelmeit.

Vilmos szerint nem elég sikeresnek lenni, hanem másokat is hozzá kell segíteni a sikerhez. Ennek szellemében néhány kollégájával útjára indított egy retorikai programot a Kozma utcai börtönben. A foglalkozások során visszaadják a fogvatartottak önbecsülését és önbizalmát, valamint módszertani támogatást adnak a raboknak egy szabadulás utáni, sikeres élet stratégiájának kidolgozásához.

“A kommunikáció nem csak az üzletben, hanem az életben is nélkülözhetetlen eszköz. Eszköz arra, hogy megtaláljuk a bennünk rejlő tehetséget és a nehézségeinkben rejlő lehetőséget.” – Benkő Vilmos

Válj magabiztos előadóvá, szerezz Speak e-oklevelet!
Benkő Vilmos gyakorlatorientált kommunikációs és nyilvános beszéd tréningje önértékelési lehetőséggel, melyet oktatóanyagunk útmutatója biztosít.
Benkő Vilmos
Benkő Vilmos
Oktató
Kívánságlistára
39 000 Ft