Logó
Képzések

Gyakran ismételt kérdések

Ki tudom próbálni a tanulást vásárlás előtt?

A lehető legtöbb információt a rendelkezésedre bocsátjuk a tanfolyamok adatlapján, ahol a promóvideótól kezdve, a szöveges bemutatáson és a kurzus tematikáján át, egészen a hallgatói értékelésekig, bármit elérhetsz. Sőt, bizonyos leckékbe még beiratkozás előtt is bele tudsz majd nézni, mintha egy nyílt napon beültél volna egy tanórára.

Regisztrálnom kell a beiratkozáshoz?

Igen, hiszen majd a beregisztrált felhasználói fiókod alapján tudunk legközelebb is beazonosítani, hogy te már megvetted a kurzust. Így tudjuk bárhol, bármikor a rendelkezésedre bocsátani a tananyagokat.

Hogyan tudok regisztrálni?

Végtelenül egyszerűen. A bejelentkezés oldalon tudsz Facebook vagy Google fiókoddal, vagy egyszerűen a vásárlás közben az e-mail címed megadásával regisztrálni.

Hogyan tudok fizetni

Az online érettségi felkészítők megvásárlása, illetve elérése is a Webuni.hu rendszerén keresztül történik. A Webuni.hu rendszere az online fizetési módokat, a kártyás és a PayPal-os fizetést támogatja. Ha nem rendelkezel ezek egyikével sem, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu email címen, és kitalálunk valami megoldást!

Online fizetés? Miért ne féljek tőle

Mivel az online nyelvvizsga tanfolyamok megvásárlása, illetve elérése is a Webuni.hu rendszerén keresztül történik, így már önmagában az biztosíték lehet számodra, hiszen a Webuni.hu-t több, mint 13.000 ember használja. Ha nekik nem volt eddig problémájuk, akkor neked sem lesz!

Hogyan érem el az online nyelvvizsga tanfolyamokat

Ahogy a nevében is benne van, online. Az online nyelvvizsga tanfolyamokat a Webuni.hu rendszerében fogod tudni elérni. Az általad választott nyelvvizsga tanfolyamra beiratkozást követően, az adott tanfolyam weboldalára irányítunk majd Téged.

Mikor kapom meg?

A vásárlást követően rögtön meg is kapod a hozzáférést az online felkészítőkhöz.

Hogyan tudom majd a későbbiekben elérni a tanfolyamot

Az általad megvásárolt online érettségi felkészítőt bármikor eléred a későbbiekben is bejelentkezést követően az erettsegi.webuni.hu vagy a webuni.hu oldalon keresztül, valamint e-mailben is el fogjuk küldeni neked a tanfolyamod pontos elérhetőségét.

Mennyire nehéz használni a Webuni.hu rendszerét

Inkább kérdezd úgy, hogy mennyire egyszerű használni!? A Webuni.hu rendszerét már több, mint 13.000 tanuló használja gondtalanul nap mint nap, a tizenévesektől egészen a nyugdíjasokig. Neked sem lesz gondod vele! Ha valahol mégis elakadnál, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az info@webuni.hu e-mail címen!

Teljesen magamra vagyok utalva a tanulásban

Egyáltalán nem! Az online érettségi felkészítőkre beiratkozva, egy olyan belső közösség tagja leszel, ahol meg tudjátok egymással osztani tapasztalataitokat, vagy akár a tanártól is tudtok közvetlenül kérdezni.

Mindez mennyi adatforgalmat igényel

Ez nyilván tartalomfüggő, a legnagyobb adatforgalmat a videók igényelhetik, de ezeket is igyekeztünk a legoptimálisabb módon konvertálni, hogy a lehető legkevesebb adatforgalmat vegyék igénybe.

Milyen mobileszközökön érem el a tanfolyamokat

A reszponzív design-nak köszönhetően bármilyen okoskészülékről eléred az online nyelvvizsga tanfolyamokat, akár okostelefonról, vagy tabletről is.

Mobilalkalmazás is van hozzá

Természetesen van! A Webuni iOS mobilalkalmazását le tudod tölteni az AppStore-ból: itt. Az Android-os verzió pedig fejlesztés alatt áll, arra még egy picit sajnos várnod kell.